День відкритих дверей в навчально-науковому інституті фізичної культури, спорту та реабілітації

1Навчально-науковим інститутом фізичної культури, спорту та реабілітації, для майбутніх абітурієнтів, було організовано і проведено у режимі онлайн «День відкритих дверей інституту».
На запрошення адміністрації інституту, на початку зустрічі до майбутніх вступників звернулася начальник управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак, яка зазначила : «Мені надзвичайно приємно бути присутньою на нашій сьогоднішній зустрічі. Наразі Україна переживає один із найскладніших етапів своєї історії, і я вважаю дуже важливим, що попри всі складнощі, українці продовжують жити, навчатись, займатись фізичною культурою і спортом. В умовах війни заняття фізичною культурою і спортом набувають особливого значення, адже масові регулярні заняття не тільки формують сильну і здорову націю, а й допомагають подолати шкідливі наслідки стресу. Сьогодні в Одеській області існує загальна потреба у молодих тренерах з видів спорту, учителях фізичної культури, спортивних інструкторах та інших спеціалістах сфери. Тому я впевнена, що вступ до університету Ушинського буде одним із найголовніших та правильних виборів у вашому житті. Слава Україні!» – сказала Валентина Кольчак.
На зустрічі з майбутніми абітурієнтами директор навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського Петро Джуринський ознайомив слухачів з історією, величними досягненнями викладачів і випускників, структурою інституту, перспективами освітнього процесу для майбутніх здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти. Проректор Університету Ушинського з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев та завідувач кафедри спортивних ігор, доцент Володимир Бобошко звернулися до майбутніх вступників з вітальним, мотивувальним словом. Про особливості
умов прийому у 2023 році розповіла заступник відповідального секретаря приймальної комісії Університету Ушинського Вікторія Килівник.
Гаранти освітньо-професійних програм (ОПП) та завідувачі кафедр інституту мали змогу ознайомити майбутніх абітурієнтів та учасників зустрічі з проєктами ОПП, групами забезпечення та кадровим складом кафедр.
Майбутні вступники задавали запитання і отримали відповіді від представників приймальної комісії, гарантів ОПП, завідувачів кафедр і директора інституту.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/