Відкрита гостьова лекція для аспірантів ОНП Фізична культура і спорт

121 травня 2023 року для аспірантів Університету Ушинського спеціальності 017 Фізична культура і спорт в межах вивчення дисципліни «Система підготовки спортсменів у сучасному спорті вищих досягнень» проведено гостьову лекцію на тему «СУЧАСНІ ПОГЛЯДИ НА ПІДГОТОВКУ СПОРТСМЕНІВ ВИСОКОГО КЛАСУ: РОБОТА З ТІЛОМ».

Лектор - Задорожна Ольга Романівна, доктор наук з фізичного виховання і спорту, доцент, доцент кафедри теорії спорту та фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Під час лекції обговорювались питання впровадження інноваційних технологій підготовки спортсменів високого класу, а саме тенсегріті. Принцип тенсегріті використовується для розробки ефективних тренувальних систем, які забезпечують рівномірне розподілення сил між всіма м'язами та суглобами.

Здобувачі освіти мали змогу задати питання та отримати на них вичерпні професійні відповіді, а також доповнили особистий досвід у питаннях необхідності постійного зростання.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/