Міжнародний вебінар “The Rise of Al: Unlocking the Opportunity for Beneficial Effects”

prew22 травня у рамках міжнародного співробітництва з університетом STEKOM (Індонезія), відділ міжнародних зв’язків університету взяла участь у організації вебінару “The Rise of Al: Unlocking the Opportunity for Beneficial Effects”.

vi29

Спікером від Університету Ушинського на вебінарі був координатор центру міжнародних проєктів та програм, Володимир Черних. Тематика представленої доповіді стосувалась напрямів використання систем штучного інтелекту в освіті (як для адміністрування закладів освіти так і для управління адаптивним навчанням) та складнощів і проблем пов’язаних з цим.

fchf

В роботі вебінару були порушені актуальні питання прикладного використання систем штучного інтелекту в різних сферах людської діяльності: від бізнесу до інженерії, від медицини до освіти.

Запис вебінару доступний за посиланням. 

https://www.youtube.com/watch?v=OylpMboPyZQ 

Дякуємо керівнику відділу міжнародних зв’язків ms. Anggi Novita Sari та керівництву STEKOM University за співпрацю!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/