Відбулася восьма зустріч у форматі майстер-класу «Звички інформаційної гігієни»

Image26 травня 2023 року відбулася восьма зустріч у форматі майстер-класу «Звички інформаційної гігієни». Спікером заходу виступила Марчук Людмила Миколаївна, професор, завідувач кафедри української мови Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Під час майстер-класу було розкрито такі питання: 1) Поняття інформаційної гігієни. 2) Базові правила інформаційної гігієни. 3) "Білий" список медіа. 4) Функції інформації. 5)види інформації. 6)Особливості російської дезінформації про Україну в Telegram. 7)Яку інформацію не варто поширювати в інтернеті.

Доєдналися та брали активну участь у середовищі Teams 59 зареєстрованих учасників .

Наступна зустріч у форматі дискусійної платформи "Інформаційна політика закордонних медіа під час війни" відбудеться вже 30 травня 2023 р. Реєстрація доступна за посиланням до 30 травня 2023 р.: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfc51CtV23eHLN0DyR7aBYnFygxL76sX8dfLXU4lnCCEUrEqQ/viewform?usp=sf_link Даний майстер-клас виконується в межах проєкту (Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу) за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації. Програма підвищення кваліфкації "Інфомедійна грамотність в умовах воєнного часу: виклики та протистояння" для науково-педагогічних працівників, аспірантів та всіх бажаючих організовується Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери у межах проєкту "Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу" за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Академія української преси».

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/