Курси підвищення кваліфікації

bosНа базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації, кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Університету Ушинського закінчили свою роботу курси підвищення кваліфікації для тренерів першої та другої категорії «Сучасні технології у роботі тренерів під час підготовки спортсменів (з обраного виду спорту)».

22 травня 2023 року:

  1. «Особливості спортивного тренування різних контингентів населення». Спікер: Світлана Латенко, старший викладач кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету фізичного виховання і спорту України.
  2. «Значення різнобічної рухової підготовки в спорті». Спікер: Валентина Сосіна, кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.
  3. «Актуальні проблеми функціональної діагностики у фізичній культурі і спорті». Спікер: Анатолій Босенко, доктор педагогічних наук, професор кафедри біології і охорони здоров’я Університету Ушинського.

    23 травня 2023 року:

    1. «Проблеми та перспективи вдосконалення технічної майстерності спортсменів», «Сучасні оптико-електроні методи реєстрації та аналізу рухів людини у фізичному вихованні та спорті». Спікер: Володимир Гамалій, кандидат педагогічних наук, професор, професор кафедри кінезіології та фізкультурно-спортивної реабілітації, Головний науковий співробітник Науково-дослідного інституту Національного університету фізичного виховання і спорту України.
    2. «Спеціальні харчові добавки та нутритивно-метаболічна підтримка у порті вищих досягнень у рамках Консенсусу МОК і чи можливе перенесення на фітнес?», «Сучасна кардіопротекція та покращення фізичної працездатності кваліфікованих спортсменів». Спікер: Лариса Гуніна, доктор біологічних наук, завідувач лабораторії стимуляції працездатності та адаптаційних реакцій у спорті вищих досягнень Науково-дослідного інституту Національного університету фізичного виховання і спорту України.

     

    24 травня 2023 року:

    1. «Функціональні резерви, їх розвиток в онтогенезі і тренуванні». Спікер: Анатолій Босенко, доктор педагогічних наук, професор кафедри біології і охорони здоров’я Університету Ушинського.
    2. «Забезпечення всебічної підготовки спортсменів: інноваційні вправи та спеціальний інвентар. Спікер: Валентина Сосіна, кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.
    3. «Анемія у молодих спортсменів: небезпека для здоров’я та вплив на спортивний результат». Спікер: Лариса Гуніна, доктор біологічних наук, завідувач лабораторії стимуляції працездатності та адаптаційних реакцій у спорті вищих досягнень Науково-дослідного інституту Національного університету фізичного виховання і спорту України.

    25 травня 2023 року:

    «Сучасні технології спортивного масажу», «Міофасціальні больові синдроми у спортсменів та методика їх усунення» Спікер: Сергій Холодов, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри біології і охорони здоров’я Університету Ушинського.

    26 травня 2023 року:

    «Спортивне серце. Формування, адаптація, патологічні зміни». Спікер: Ольга Юшковська, доктор медичних наук, професор, завідувач  кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізичного виховання і валеології Одеського національного медичного університету.

    27 травня 2023 року:

    1. «Композиційний склад тіла спортсмена та взаємозв’язок з результатами у спорті». Спікер: Ольга Юшковська, доктор медичних наук, професор, завідувач  кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізичного виховання і валеології Одеського національного медичного університету.
    2. «Побудова макроциклу в підготовці у спортивних іграх». Спікер: Валерія Тищенко, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, професор кафедри теорії і методики фізичної культури і спорту Запорізького національного університету.

    28 травня 2023 року:

    1. «Побудова макроциклу в підготовці у спортивних іграх». Спікер: Валерія Тищенко, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, професор кафедри теорії і методики фізичної культури і спорту Запорізького національного університету.
    2. «Роль центральних та місцевих органів публічної влади України в забезпеченні реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту». Спікер: Валентина Кольчак, начальник управління фізкультури і спорту Одеської облдержадміністрації, почесний працівник фізичної культури і спорту України.

     

    Курси підвищення кваліфікації вважаються закінченими після засвоєння навчальної програми і успішного складання заліку.

    Після закінчення курсів підвищення кваліфікації слухачам видається відповідний документ встановленого зразка.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/