СИСТЕМА ОСВІТИ РЕСПУБЛІКИ КОРЕЯ КРІЗЬ ПРИЗМУ ОСВІТНЬОГО ФУНДАМЕНТУ УКРАЇНИ

Наприкінці вересня 2019 року декан факультету іноземних мов Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського професор О. В. Попова у складі делегації українських освітян відвідала низку закладів освіти Республіки Корея. 

Програмою робочого візиту було передбачено відвідування Адміністрації освіти Чолла-пукто з метою презентації напрямів діяльності Університету Ушинського; зустріч з ректором Національного університету Чонбук (м. Чонджу), у ході якої було розглянуто питання академічної мобільності здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників у галузі гуманітарних наук у межах чинного договору про співпрацю між закладами вищої освіти.

У ході візиту також було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів закладів загальної середньої освіти, співробітників і студентів Корейського національного університету культурної спадщини (м. Пуйо), Академії наук і мистецтв (м. Седжонг) та Сеульського національного університету (м. Сеул). Під час візиту також відбулася низка зустрічей у Міністерстві освіти Республіки Корея та Посольстві України в Республіці Корея з метою узагальнення і впровадження прогресивного світового освітньо-наукового досвіду в систему університетської освіти України, розвитку міжкультурної комунікації, напрацювання векторів подальшої співпраці.

Декан факультету іноземних мов

Університету Ушинського, 

професор О. В. Попова

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/