Відкрита лекція корейського викладача Кім Чжі Хе на факультеті іноземних мов Університету Ушинського

korea_kim_108 лютого 2022 року на базі факультету іноземних мов Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського відбулася відкрита лекція викладача Киктоньгського університету (Корея) Кім Чжі Хе, що була присвячена феномену корейської хвилі «халлю» («Минуле та сучасне»).

Під час лекції студенти ознайомилися з термінами та поняттями, пов'язаними з популярною корейською культурою та феноменом корейської хвилі «халлю». Цей феномен виник у Південній Кореї, отримав широку популярність у світі через розповсюдження моди на все корейське: поп-музику, серіали, фільми та інші види розважальної індустрії, кухню, косметику, предмети домашнього побуту тощо.

У лекції Кім Чжі Хе розкрила еволюцію «халлю», особливості його творчого сприйняття, подальшого перетворення контентів не лише із сучасних технологій, історії, сучасності, але й із національної специфіки, збереження корейської культурної ідентичності.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/