Університет Ушинського відвідала делегація із Харбіну

8-9 липня 2019 року Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського приймав делегацію Харбінського інженерного університету із Китайської Народної Республіки.

У межах візиту відбулася робоча зустріч представників ректорату Універистету Ушинського, на чолі з ректором академіком Олексієм Яковичем Чебикіним, з китайськими колегами, делегацію яких очолював проректор з міжнародних зв`язків, професор Чжан Чжицзянь, під час якої обговорювалися питання розширення академічної співпраці.

Китайські парнтери взяли участь у засіданні Ради філії Інституту Конфуція, яка функціонує при Університеті Ушинського за участі Харбінського інженерного університету та підтримки Головного Управління Інститутів Конфуція в Пекині. Учасники засідання ознайомилися з результатами роботи Освітньо-культурного центру “Інститут Конфуція” Університету Ушинського за 2018-2019 навчальний рік, визначили напрями подальшої діяльності щодо популяризації китайської мови та культури. Крім того, ректор Університету Ушинського академік О. Я. Чебикін, проректор з міжнародних зв`язків Харбінського інженерного університету Чжан Чжицзянь, заступник директора Департаменту культури та туризму Одеської міської ради А. В. Дяченко відзначили кращих студентів і викладачів Освітньо-культурного центру “Інститут Конфуція” за високі результати роботи та навчання.  

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/