Відбулася підсумкова конференція «Інституту Конфуція» Університету Ушинського і Харбінського інженерного університету

IMG_359330 вересня 2020 р. у форматі відеоконференції відбулися збори Ради Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського.

Китайські  партнери з Харбінського інженерного університету, на чолі з ректором, професором паном Яо Юй, високо оцінили роботу Центру за рік. Незважаючи на пандемію коронавірусу COVID-19, «Інститут Конфуція» Університету Ушинського продовжував активно функціонувати на нових цифрових платформах і досяг значних результатів у галузі культури і освіти.

У своїй промові ректор Університету Ушинського, академік Олексій Якович Чебикін подякував китайській стороні за плідну співпрацю, окреслив перспективи подальшого розвитку Центру та основні завдання на наступний період.

На зборах члени Ради «Інституту Конфуція» з української та китайської сторін конструктивно обговорили подальші плани роботи Центру, можливості консолідації спільних зусиль стосовно розширення співробітництва в науковій, гуманітарній та інших сферах з огляду на процес реорганізації Головного управління Інститутів Конфуція (Ханьбань) у Пекіні.

Під час заходу відбулося урочисте підписання нормативних документів, що регламентують подальшу діяльність Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського, за підтримки Харбінського інженерного університету, а також обрання нового складу Кабінету «Інституту Конфуція» 4-го скликання.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/