Урочисте відкриття зимового мовного табору «Китайській Міст»

204 січня 2021 року на платформі Освітньо-культурного центру «Інституту Конфуція» Університету Ушинського та Харбінського інженерного університету (ХІУ) відбулася урочиста онлайн-церемонія відкриття зимового мовного табору «Китайській Міст», у якому взяли участь понад 60 учнів закладів загальної середньої освіти.

Через вплив пандемії коронавірусу COVID-19, на жаль, учасники мовного табору не зможуть особисто відвідати Китай та побачити Харбін. Водночас завдяки інтернету в учнів є можливість зібратися разом і розділити радість спілкування, яку приносять китайська мова і культура.

У заході з китайського боку взяли участь представники ХІУ, зокрема: Дін Сюечжун, заступник інституту міжнародної кооперативної освіти, Чи Чжень, завідувач центру послуг з навчання за кордоном інституту міжнародної кооперативної освіти, Цзян Хомяо, викладач китайської мови інституту міжнародної кооперативної освіти; з українського – представники ОКЦ «Інституту Конфуція» Університету Ушинського, а також студенти та школярі.

Під час цієї короткострокової мовної програми учасники матимуть змогу ознайомитись в онлайн форматі з Харбінським інженерним університетом, а також побачити завдяки інтернет-трансляції всесвітньо відому щорічну виставку льодових та снігових скульптур у Харбіні. Сподіваємося, що учасники зимового мовного табору досягнуть прогресу під час опанування двотижневого мережевого культурного курсу.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/