Учасники освітнього процесу «Інституту Конфуція» відзначили Китайський Новий Рік

112 лютого 2021 року представники Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського відвідали новорічний захід, що був підготовлений адміністрацією, вчителями та учнями Одеської спеціалізованої школа № 117 в межах святкування Китайського Нового Року - року Металевого Бика. Учасників церемонії привітали директорка школи - Стаценко Наталія Вікторівна, співдиректори університетського центру «Інституту Конфуцію» - Попова Олександра Володимирівна та Цун Ченцзюй. Особу увагу учні приділили декораціям у китайському стилі, зокрема місце проведення свята було прикрашено ліхтариками, малюнками, фігурками панд, драконів тощо.

Учні презентували «танець дракона», музичні та хореографічні етюди, феєричний виступ яскравих барабанщиць «Студії−117», костюмовані етнічні і сучасні танцювальні композиції, китайські новорічні пісні.

ОКЦ «Інститут Конфуція» Університету Ушинського для учнів організував пізнавальний конкурс «Привітання з китайським Новим Роком», переможці якого отримали подарунки. У межах заходу відбулося відеоспілкування з Китаєм, з колишньою працівницею ОСЗОШ №117 та випускницею Університету Ушинського Патроль Ольгою, яка розповіла учням, як саме проходить святкування, шануються традиції та протікає життя у Піднебесній.

Після концерту учням було запропоновано доєднатися до майстер-класів з китайської каліграфії.

Подібні заходи сприяють розвитку культурної та інформаційної співпраці між двома країнами – Україною і Китаєм на платформі «Інституту Конфуція», а також взаємодопомоги партнерам у сфері освіти під час складної епідеміологічної ситуації у світі.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/