«Українська-китайська весна» - у відеоформаті

hЩороку у березні Інститут Конфуція Університету Ушинського проводить фестивальний захід «Українсько-Китайська весна». Цьогоріч у зв’язку з пандемією не було можливості широко провести цей традиційний захід у великому колі школярів, студентів, викладачів, ректорату, представників регіональних та міських органів влади, Генерального Консульства КНР в Одесі. Проте ініціатори з Інституту Конфуція університету вирішили провести святкування у відеоформаті, щоб кожна людина мала можливість доєднатися до  нашої великої Українсько-китайської родини.

 12 березня 2020 року Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського в межах реалізації міжнародного проєкту, організував проведення освітньо-культурного заходу «Українсько-китайська весна». Із відеопрезентацією цього заходу можна ознайомитися на офіційному аккаунті Youtube Інституту Конфуція.

Під час заходу пролунали звернення зі словами підтримки  заступника Генерального Консульства КНР в м. Одесі пані Чен Юйжунь, проректора з міжнародних зав’язків Харбінського інженерного університету пана Чжан Чжицзянь, ректора Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського пана Чебикіна Олексія Яковича, співдиректорів та колективу Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція», студентів та слухачів лінгвокультурної підготовки тощо.

Учасники передали музичні та хореографічні вітання китайським партнерам. Подібні заходи сприяють зміцненню наукової, інформаційної та культурної співпраці між двома країнами – Україною і Китаєм, а також взаємодопомоги під час складної епідеміологічної ситуації в світі.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/