В Університеті Ушинського проведено семінар-нараду для китайських викладачів «Новий семестр – нові виклики»

фото 323 вересня 2021 року керівництвом Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція», представниками студентської ради було проведено офіційну зустріч 23-х викладачів китайської мови, які прибули з Китайської Народної Республіки для забезпечення освітнього процесу в його філіях, а також на факультеті іноземних мов Університету Ушинського.

24 вересня 2021 року на базі ОКЦ «Інституту Конфуція» для китайських викладачів було організовано семінар-нараду в онлайн форматі на тему «Новий семестр – нові виклики».

Під час заходу науково-педагогічні працівники та викладачі-волонтери з КНР, які раніше працювали в штабі «Інституту Конфуція», поділилися позитивним досвідом та розповіли про важливі аспекти роботи, навчання та життя в Україні. Українські викладачі ознайомили нових колег з проблемами та методами навчання, на які доцільно звернути увагу під час організації освітнього процесу в початковій та середній школі у закладах-партнерах, а також в Університеті Ушинського. Наприкінці зустрічі директор ОКЦ з китайської сторони пані Цун Ченцзюй розповіла китайським педагогам про особливості роботи в умовах пандемії, а також поінформувала колег про необхідність дотримання вимог щодо охорони праці, особистої безпеки під час викладацької роботи та організації повсякденного життя.

Сподіваємося, що команда китайських викладачів зможе якнайшвидше адаптуватися до роботи в умовах нового середовища й забезпечити якість викладання китайської мови із застосуванням сучасних онлайн-ресурсів та дистанційних освітніх технологій.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/