В Університеті Ушинського проведено регіональний тур ХХI Всеукраїнського конкурсу «Міст китайської мови» Південного регіону

Image0417 грудня 2021 року Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» провів регіональний відбірковий тур ХХI Всеукраїнського конкурсу «Міст китайської мови» Південного регіону, в якому взяли участь студенти й викладачі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, а також слухачі курсів китайської мови і культури.

Змагання включали три етапи, зокрема:

· доповідь-монолог на тему «Ми разом – ми переможемо». Учасники конкурсу презентували себе та висловлювали своє розуміння щодо епідемічної ситуації в країні, а також власний досвід збереження позитивного мислення під час пандемії. Єдність і співпраця країн у процесі культурних обмінів була найпопулярнішою думкою цього етапу конкурсу;

· запитання і відповіді, що передбачали знання учасників про китайську культуру, національні особливості Китаю тощо;

· демонстрація особистих талантів: кожен з учасників демонстрував індивідуальний творчий стиль і влаштовував відео-свято для журі та вчителів.

«Китайський міст» − це не тільки платформа, на якій студенти маніфестують свої досягнення у вивченні китайської мови, а й міст, що з'єднує культури двох країн.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/