Успішна участь студентки Університету Ушинського у міжнародному конкурсі есе з китайської мови

1У грудні 2021 року в дистанційному режимі відбувся Міжнародний конкурс творів китайською мовою, у якому взяла участь студентка факультету іноземних мов Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського Бикова Тетяна.

Конкурс проводили його офіційні організатори – Китайський сервісний центр для наукового обміну та Міністерство освіти Китайської Народної Республіки.

Студентка Університету Ушинського репрезентувала есе китайською мовою, в якому розповіла про свою зустріч з Китаєм. Тетяна отримала спеціальну нагороду «Видатний стиль» за креативність, старанність, природні таланти та обізнаність у галузі китайської культури.

Участь здобувачів вищої освіти у таких заходах дає можливість студентам не тільки проявити свій творчий та навчальний потенціал під час опанування іноземної мови, але й презентувати свою країну на міжнародному рівні, зокрема в Китаї.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/