Рада молодих учених та спеціалістів Університету Ушинського провела науково-практичну конференцію «Гуманітарна наука в умовах розвитку інформаційного суспільства»

4 жовтня 2019 року Рада молодих учених та спеціалістів Університету Ушинського на базі історико-філософського відділення факультету психологічної освіти провела ІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію викладачів, студентів, аспірантів та молодих учених «Гуманітарна наука в умовах розвитку інформаційного суспільства». Участь у конференції проходила за чотирма секціями:

  • Історична наука в сучасному інформаційному просторі (актуальні проблеми, методологія дослідження в умовах розвитку інформаційного суспільства)
  • Концептуальні засади філософського бачення проблеми інформаційного суспільства
  • Психологічний вимір сучасного соціуму в умовах інформатизації
  • Освіта в інформаційному суспільному просторі: реалії та перспективи розвитку.

    В конференції прийняли участь молоді учені не лише Університету Ушинського, а й наступних вузів: Одеський національний морський університет, Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, Одеська державна академія будівництва та архітектури,  Одеський національний медичний університет,  Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського. За результатами конференції було видано збірку матеріалів конференції.

     

    Пустая синяя полоска

    © 2024 Університет Ушинського
    https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
    https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/