Змаганнях з гирьового спорту

 

Одеське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України нагородило команду Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського за ІІІ-тє місце у змаганнях з гирьового спорту за програмою ХХІV Обласних студентських ігор серед ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, що проходили в Одесі 25 травня цього року.

Серед дівчат І-е місце здобула студентка факультету фізики та математики нашого університету Олена Пузира, а серед хлопців чудові результати показав студент факультету фізичної реабілітації Андрій Сила.

Ці особистості поповнили ряди славних імен, що прославляють наш університет по всій Україні. Це наша гордість, сила та краса!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/