Головні здобутки студентів за 2018/2019 навчальний рік

ЗДОБУТКИ СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ УШИНСЬКОГО

Протягом 2018/2019 навчального року учасники освітнього процесу гідно представляли університет на всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсах, олімпіадах, фестивалях та спортивних змаганнях.

Успішно виступали студенти факультету музичної та хореографічної освіти на: Міжнародному фестивалі-конкурсі «Золотий час Чикаго» в США (гран-прі); VIII Міжнародному багатожанровому конкурсі «Золотий час» у Великій Британії (І премія), ІІІ Міжнародному фестивалі «Хайнувка-2019» у Польщі (ІІІ місце); VІІ Міжнародному конкурсі хорової музики імені Г. В. Музіческу в Румунії (гран-прі); XVIII Міжнародному конкурсі «Золоте сузір`я» в Угорщині (І місце); фестивалі-конкурсі «Переяслівський дивограй» в Молдові (І і ІІ місця) та ін.

Студенти інституту фізичної культури та реабілітації Анна Мандрик та Наталя Варламова посіли І і ІІ місця на Чемпіонаті світу з традиційного ушу в КНР; студентка Ніка Єргієва стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з годзю-рю карате в Португалії.

Уперше університет був представлений на Всеукраїнських студентських іграх, де студентка інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Марія Пільневич стала бронзовою призеркою.

Спортсменка збірної України Анна Ільїна, яка є студенткою історико-філософського відділення, завоювала медалі в чотирьох видах програми – 2 золоті та 2 бронзові на Чемпіонаті України з кульової стрільби.

Студент фізико-математичного факультету Олександр Юровських одержав звання Лауреата премії Одеської міської ради «Спортивна столиця» як кращий шахіст 2018 року.

Представники факультету музичної та хореографічної освіти - Богдана Ренк дійшла до півфіналу Національного талант-шоу «Голос країни-2019» на телеканалі «1+1»; ансамбль «Орхестра» переміг у телевізійному конкурсі «Оксамитова стежка»; аспіранти Пань Сінюй, Чжоу Є і студентка Лі Цзіюй посіли І, ІІ і ІІІ місця на міжнародному конкурсі «Fortissimo».  

Студенти філологічного факультету – Гусєва Ганна та Семенова Юлія  у межах проведення ХХ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» були нагороджені дипломами ІІ та ІІІ ступенів.

Команда художньо-графічного факультету у складі студентів Ніни Жукової та Максима Смірнова посіла третє місце на ІІІ Фестивалі пісочних скульптур Odesa Sand Fest.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/