Всеукраїнський турнір зі спортивної аеробіки

22-23 лютого 2020 року в м. Житомирі відбувся Всеукраїнський турнір зі спортивної аеробіки серед юнаків, юніорів та молоді «Кубок Корольова - 2020». Змагання проходили в спортивній залі Житомирського агроекологічного університету. В цьому році крім спортсменів з України в змаганнях прийняли участь також спортсмени з Білорусі, Молдови та Туреччини, загальна кількість учасників - 400 спортсменів.

Одеську область достойно представили студентки ННІФКСР – Пільневич Марія (2 рік навчання) та Бундзяк Софія (1 рік навчання).

В індивідуальних виступах (фінал) Пільневич Марія посіла 2 місце, а Бундзяк Софія – 3 місце, в трійці – посіли 2 місце, в групі – 1 місце.

Вітаємо тренера спортсменок – доцента кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств, доктора наук з фізичного виховання і спорту Тодорову Валентину Георгіївну!!!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/