Вітаємо студента Університету Ушинського!

zador1.22Студент навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Задорожний Олександр успішно склав іспит на регіональну суддівську категорію «Е» (суддівська категорія регіонального рівня) та отримав відповідний сертифікат під час чемпіонату з карате клубу «Тигрьонок».

Задорожний Олександр – майстер спорту з карате, багаторазовий призер всеукраїнських змагань з карате, чемпіон України 2021 серед юніорів, триразовий чемпіон Одеської області у категорії юнаки до 21 року у вазі -67 кг та у 2022 році чемпіон області у вазі -75 кг.

Колектив кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств вітає студента з новими професійними досягненнями та бажає подальших успіхів на новому шляху!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/