Відгук професора Університету Канзасу (США) доктора Л. Кауффмана про Університет Ушинського

 

 

З 11 по 13 квітня 2016 року в межах реалізації Програм Фулбрайта в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського із лекціями для студентів, аспірантів і викладачів виступав професор з корекційної освіти Канзаського Університету (США) доктор філософії Лайл Джеремайя Куффман.

 

Тематика лекцій американського ученого була присвячена питанням соціального захисту, законодавчого забезпечення, педагогічних технологій у галузях корекційної освіти, соціально-педагогічної роботи в США та Україні.

 

Професор Лайл Кауффман узяв участь у роботі Міжнародного науково-методичного семінару «Сучасні нейропсихопедагогічні технології в освіті, корекції та реабілітації», що проводився в межах реалізації Міжнародного проекту Tempus INOVEST «Східне партнерство у сфері запровадження педагогічних інновацій в інклюзивній освіті».

По завершенню роботи науковець із США подякував керівництву університету за можливість відвідати вищий навчальний заклад та поспілкуватися з колегами і студентами. Професор Л. Кауффман відмітив, що «у вас прекрасний університет, а студенти були дуже чемними і уважними».

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/