Оцінка роботодавцями-керівниками закладів освіти випускників Університету Ушинського щодо рівня їх фахової підготовки у 2019-2020 н.р.

За даними роботодавців компетентності* випускників Університету Ушинського сформовані на :

  • високому рівні – 92%;
  • середньому рівні – 8%;
  • низькому рівні – 0%.

__________________________________________________________________

*Оцінювався рівень сформованості таких професійно важливих якостей (компетенцій) як-от: ініціативність, творчий підхід до процесу викладання; готовність навчатися, уміння засвоювати нове в професії; особисті якості/ активність, доброзичливість, комунікабельність та ін./; рівень теоретичних знань; рівень практичної підготовки; рівень володіння сучасними інформаційними технологіями; уміння підтримувати дисципліну на уроці та створювати робочу атмосферу в класі; уміння об’єктивно оцінювати знання учнів; уміння оперувати активними формами навчання; навички роботи зі службовими документами; за п’ятибальною шкалою.

Оцінка роботодавцями-керівниками закладів освіти випускників Університету Ушинського щодо рівня їх фахової підготовки у 2018-2019 н.р.

За даними роботодавців компетентності* випускників Університету Ушинського сформовані на :

  • високому рівні – 85%;
  • середньому рівні – 15%;
  • низькому рівні – 0%.

__________________________________________________________________

*Оцінювався рівень сформованості таких професійно важливих якостей (компетенцій) як-от: ініціативність, творчий підхід до процесу викладання; готовність навчатися, уміння засвоювати нове в професії; особисті якості/ активність, доброзичливість, комунікабельність та ін./; рівень теоретичних знань; рівень практичної підготовки; рівень володіння сучасними інформаційними технологіями; уміння підтримувати дисципліну на уроці та створювати робочу атмосферу в класі; уміння об’єктивно оцінювати знання учнів; уміння оперувати активними формами навчання; навички роботи зі службовими документами; за п’ятибальною шкалою.

Оцінка роботодавцями-керівниками закладів освіти випускників Університету Ушинського щодо рівня їх фахової підготовки у 2017-2018 н.р.

За даними роботодавців компетентності* випускників Університету Ушинського сформовані на :

  • високому рівні – 86,2%;
  • середньому рівні – 13,8%;
  • низькому рівні – 0%.

__________________________________________________________________

*Оцінювався рівень сформованості таких професійно важливих якостей (компетенцій) як-от: ініціативність, творчий підхід до процесу викладання; готовність навчатися, уміння засвоювати нове в професії; особисті якості/ активність, доброзичливість, комунікабельність та ін./; рівень теоретичних знань; рівень практичної підготовки; рівень володіння сучасними інформаційними технологіями; уміння підтримувати дисципліну на уроці та створювати робочу атмосферу в класі; уміння об’єктивно оцінювати знання учнів; уміння оперувати активними формами навчання; навички роботи зі службовими документами; за п’ятибальною шкалою.

Оцінка роботодавцями-керівниками закладів освіти випускників Університету Ушинського щодо рівня їх фахової підготовки у 2016-2017 н.р.

За даними роботодавців компетентності* випускників Університету Ушинського сформовані на :

  • високому рівні – 90,3%;
  • середньому рівні – 9,7%;
  • низькому рівні – 0%.

__________________________________________________________________

*Оцінювався рівень сформованості таких професійно важливих якостей (компетенцій) як-от: ініціативність, творчий підхід до процесу викладання; готовність навчатися, уміння засвоювати нове в професії; особисті якості/ активність, доброзичливість, комунікабельність та ін./; рівень теоретичних знань; рівень практичної підготовки; рівень володіння сучасними інформаційними технологіями; уміння підтримувати дисципліну на уроці та створювати робочу атмосферу в класі; уміння об’єктивно оцінювати знання учнів; уміння оперувати активними формами навчання; навички роботи зі службовими документами; за п’ятибальною шкалою.

 

Пустая синяя полоска

© 2025 Університет Ушинського