Інформаційна зустріч «Результати впровадження інноваційного курсу «Сучасні технології в образотворчому мистецтві»»

16 березня 2021 року в Державному закладі «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» на художньо-графічному факультеті відбулась інформаційна зустріч «Результати впровадження інноваційного курсу «Сучасні технології в образотворчому мистецтві»» у межах проєкту програми ЄС ERASMUS+ «MoPED – Модернізація вищої педагогічної освіти з використання інноваційних інструментів викладання» (№586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP).

Під час зустрічі член академічної групи проєкту, доцент кафедри теорії і методики декоративно-прикладного мистецтва та графіки, кандидат мистецтвознавства Тарасенко Андрій Андрійович повідомив про результати викладання розробленої дисципліни «Сучасні технології в образотворчому мистецтві» для здобувачів освіти 2 року навчання першого (бакалаврського) рівня освіти ОПП Середня освіта (Образотворче мистецтво).

Дисципліну було введено у вибірковий блок дисциплін ОПП Середня освіта (Образотворче мистецтво) в обсязі  4 кредитів ЄКТС. Навчання дисципліни відбувалося в змішаному форматі: частина навчальних занять проходила очно в коворкінг просторі «Хаб впровадження інноваційних інструментів навчання «Екосистема ICR», частина занять – дистанційно за допомогою платформи Microsoft Teams.

По завершенні навчання студентам було запропоновано оцінити викладання дисципліни, висловитися щодо загального враження про якість її викладання. Студенти високо оцінили зміст дисципліни та якість навчання, відзначивши корисність одержаних знань і вмінь в майбутній професійній діяльності.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/