Відкриття проєкту «Україна-Норвегія»

10 квітня 2020 року на базі Університету Ушинського розпочалися заняття проєкту «Україна-Норвегія» по професійній перепідготовці і соціальній адаптації військовослужбовців Зброїних Сил України, працівників правоохоронних органів, учасників АТО та членів їх сімей.

Заняття проходять дистанційно на платформі LMS Mooble https://lab39.mooo.com/ за програмою «Менеджмент підприємницької діяльності» (загальний обсяг навчальних годин – 500-годин, термін навчання 3-ри місяці).

Дистанційна форма навчання забезпечується iнтерактивною взаємодiєю викладачiв та слухачів проєкту на рiзних етапах навчання.

Кожний викладач має змогу сам вирішувати, як буде виглядати навчальний процес і які мультимедійні елементи в ньому будуть застосовуватися. Міра і спосіб використання комп'ютерних технологій при підготовці значно впливає на ефективність його засвоєння. Використання динамічних об'єктів для створення наочних моделей процесів, адаптивне моделювання слухачів в багатьох випадках значно підвищує навчальний ефект.

По закінченню програми випускникам видаються:

- Свідоцтво Університету Ушинського;

- Диплом Університету «NORD» (Норвегія);

- Міжнародний сертифікат.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/