Відкриття семестру:

З 14 вересня по 20 грудня 2018 року здійснюється підготовка 39 військовослужбовців. Для навчального процесу було залучено 10 викладачів, а саме:

1. Музиченко Г. В. (д. політ. н., професор)

2. Тронько С.П. (к. іст. н., доцент)

3. Полуяктова О.В. (к.е.н., доцент)

4. Доброва Т.Г. (к.е.н., доцент)

5. Корабльов В.А. (старший викладач)

6. Личковська М.Р. (к.е.н., в.о. доцента)

7. Бобро Олена Валеріївна - (кандидат медичних наук, доцент)

8. Артемчук Ю.М. (фахівець з державних закупівель)

9. Філатова Н.В. (психолог)

10. Дуковська І.М. (юрист).

Під час навчання викладачі постійно оновлюють роздатковий матеріал та використовують сучасні методи викладання, що дозволяє наглядово донести до слухачів програму курсу.

Загалом програма курсу викладається з урахуванням побажань слухачів – де 30% складає теоретичний матеріал, та 70% практичний.

Ціллю викладачів донесення слухачам, що сьогодні саме інтелектуальний потенціал підприємства дедалі більше перетворюється на провідний чинник економічного зростання та міжнародного обміну, радикальних структурних зрушень, стає головним у визначенні ринкової вартості високотехнологічних компаній і формуванні високого рівня конкурентоспроможності.

Основне завданням організації, планування, контроль та аналіз навчального процесу в питаннях, пов'язаних із підготовкою слухачів.

 Викладач Філатова Ніна Валентинівна (практичний психолог) проводить занять зі слухачами проекту Україна-Норвегія

Викладач Музиченко Анна В’ячеславова (доктор політ. н., професор) проводить занять зі слухачами проекту Україна-Норвегія

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/