Участь Посла Королівства Норвегії у заходах університетського міжнародного проекту

14 грудня 2016 року у приміщенні Одеського Літературного музею відбувся випуск 32 слухачів міжнародного проекту «Україна-Норвегія», що реалізується у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського спільно з норвезьким Університетом Норд.

 

У заходах узяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Норвегії в Україні пан Уле Т. Хорпестад, т.в.о. голови Одеської облдержадміністрації С. А. Бобровська, а також представники Міжнародного фонду соціальної адаптації (м. Київ), Міністерства оброни України та ін.

 

Міжнародний проект був започатковано відповідно до вимог Державної програми соціальної адаптації військовослужбовців, учасників АТО та членів їх сімей. Метою проекту «Україна-Норвегія» є професійна перепідготовка військовослужбовців Збройних Сил України, звільнених у запас, учасників АТО та членів їх сімей за програмою «Адміністратор підприємницької діяльності».

 

Під час урочистого заходу слухачам-військовослужбовцям, які опанували програму перепідготовки, що реалізовувалася на базі Університету Ушинського, ректором академіком О. Я. Чебикіним разом з паном Уле Т. Хорпестадом, С. А. Бобровською були вручені дипломи-свідоцтва міжнародного зразка.

 

 

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/