Урочистий випуск проекту «Україна-Норвегія»

1 грудня 2015 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського відбувся урочистий випуск двох груп слухачів за проектом «Україна-Норвегія», спрямований на перепідготовку та соціальну адаптацію військовослужбовців та їхніх сімей в Україні. В офіційній церемонії взяли участь: військовий аташе Королівства Норвегія в Україні капітан 2-го рангу Ханс Петтер Мідттун; ректор університету академік О. Я. Чебикін; Президент фонду соціальної адаптації військовослужбовців в Україні В. С. Рубцов; командир Повітряного командування «Південь» повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Зуєв Павло Павлович.

У вступному слові ректор університету Олексій Якович Чебикін зазначив, що завдяки реалізації цього проекту,  до якого залучений провідний професорсько-викладацький склад університету, забезпечується перепідготовка  військових, що дозволяє їм опанувати нові цивільні професії та соціально адаптуватися в своїй трудовій та кар’єрній діяльності.

Військовий аташе Королівства Норвегія Ханс Петтер Мідттун у своїй промові представив власне бачення політичного, економічного та військового стану в країні, а також відмітив значимість України в усьому світі.

Понад 60 слухачів отримали подвійні посвідчення та висловили подяку професорсько-викладацькому складу університету, а також уряду Норвегії за надану допомогу.

(Командувач 5-ом авіаційним корпусом генерал-лейтенант Зуев П.П. вручає

Військовому аташе Королівства Норвегія історичний нарис авіаційного командування)

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/