Моніторинг якості реалізації міжнародного проекту «Україна-Норвегія»

З 25 вересня 2015 року почались заняття по проекту «Україна-Норвегія» для військовослужбовців морських сил України та членів їх сімей. Проект розпочато в 2014 році та розрахований на п’ять років спільної роботи. 

Це вже третій етап реалізації програми перепідготовки кадрів, в межах якого гражданську освіту за програмою  «Адміністратор підприємницької діяльності»  здобувають 60 військовослужбовців Збройних Сил України, звільнених у запас.

На фото: координатор проекту від університету, доцент кафедри політичних наук і права Полуяктова О. В.

 

Програма підготовки розрахована на 3 місяці навчання з курсовою підготовкою  500 годин, де задіяні найкращі кваліфіковані викладачі Південноукраїнського національного педагогічного університеті імені К. Д. Ушинського.

 

На фото: заняття з іноземної мови проводить Усова О. С.

 

Участь у цьому проекті дає можливість військовослужбовцям і членам їх родин адаптуватись і в подальшому відкрити свою справу або знайти роботу.

З метою перевірки якості організації проведення занять в межах проекту 8 жовтня 2015 року в університет завітала комісія з представників органів державної влади та громадських організацій України, які здійснюють моніторинг проекту загалом.

 

На фото: під час моніторингу проекту

 До складу комісії увійшли  директор Міжнародного благодійного фонду «ЄвроАзія» Іващенко О. Ю. та представник відділу соціальної адаптації Міністерства соціальної політики України Венгер Б. Б.

 

На фото: члени комісії спілкуються зі слухачами проекту

 

Комісія високо оцінила якість організації навчального процесу з перепідготовки кадрів та побажала слухачам успіхів у здобутті освіти та подальшому працевлаштуванні.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/