СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ПРОРЕКТОРА З АДМІНІСТРАТИВНО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РАБОТИ УНІВЕРСИТЕТУ УШИНСЬКОГО, ВИКЛАДАЧА, НАСТАВНИКА ТА ДРУГА – СЕРГІЯ ПЕТРОВИЧА ТРОНЬКА

25 квітня 2021 року Університету Ушинського пішов із життя кандидат історичних наук, доцент, педагог, проректор з адміністративно-господарської частини та науково-педагогічної роботи Університету Ушинського Тронько Сергій Петрович – наш шановний колега, наставник та добрий друг.

Тронько Сергій Петрович пройшов великий життєвій шлях від курсанта Курганського вищого військово-політичного авіаційного училища до полковника 5-ої Повітряної Армії. Усе своє життя він присвятив своїй улюбленій справі. Його спогади і розповіді про службу в Збройних Силах України всіх заворожували.

Він виконував свої обов’язки завзято і вірив в те, що робив на посаді начальника управління взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, виявлення та протидії корупції Одеської обласної державної адміністрації.

На адміністративно-господарській роботі в Університеті Ушинського він відкрився як справжній, завзятий та вмілий керівник і господарник.

Викладацька справа – це його друге покликання.

Завдяки Сергію Петровичу в 2014 році в Університеті Ушинського розпочав роботу міжнародний проєкт «Норвегія-Україна» та був відкритий «Центр медико-психологічної та соціальної допомоги військовослужбовцям та сім’ям».

Колектив Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університету імені К. Д. Ушинського» висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Тронька Сергія Петровича.

nord

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/