В Університеті Ушинського презентовано щорічні конкурси Програми імені Фулбрайта в Україні

13 травня 2019 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського за сприяння Офісу Програми імені Фулбрайта в Україні відбулася презентація освітніх і наукових конкурсів, яку провела випускниця цієї міжнародної грантової програми пані Оксана Зубченко.

Викладачі та студенти університету мали можливість ознайомитися з особливостями участі у Програмі імені Фулбрайта, що є спонсорованою урядом США та адміністрованою Інститутом Міжнародної Освіти (ІІЕ), яка святкує століття свого заснування й посідає чільне місце у системі міжнародної освіти. У претендентів є можливість подати заявку на участь у конкурсах: Fulbright Graduate Student Program (навчання в американських університетах на здобуття ступеня магістра – до 16 травня); Fulbright Foreign Language Teaching Assistant (cтажування з викладання української мови в університетах США – до 1 червня); Fulbright Vising Scholar Program (проведення досліджень в університетах США для кандидатів або докторів наук від 3 до 9 місяців – до 15 жовтня); Fulbright Research and Development Program (проведення досліджень в університетах США від 6 до 9 місяців для аспірантів і молодих науковців віком до 40 років – до 1 листопада). Під час презентації присутні отримали консультації щодо порядку подання документів і особливостей відбору учасників Програми імені Фулбрайта.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/