«День інституту 2021»

162543864055130 червня у навчально-науковому інституті фізичної культури, спорту та реабілітації, у межах рекламно-профорієнтаційної та заохочувальної роботи і з нагоди святкування 25 річниці Конституції України, пройшло урочисте свято «День інституту».

Організаторами свята виступили навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та реабілітації, адміністрація, студенстький клуб і профспілковий комітет Університету Ушинського та Первинна профспілкова організація Одеська обласна (філія) Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України.

Метою свята було відзначення кращих викладачів та кращих студентів за 2020-2021 навчальний рік.

Почесні гості та організатори виступили з вітальними промовами : Ананьїв А.М. – помічник ректора Університету Ушинського; Джуринський П.Б. – директор навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського; Пуздрач Руслан Олександрович – начальник управління фізичної культури і спорту Одеської міської ради; Тулунжи Олександр Петрович – начальник ППО Одеської обласної (філії) Комітету фізичного виховання і спорту МОНу.

Концертна програма створена зусиллями студентів і викладачів навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, факультетом музичної та хореографічної освіти та студентським клубом Університету Ушинського перетворили спортивне свято в яскраве, незабутнє, чарівне дійство.

У номінації за сумлінну організацію і підготовку команд на студентських змаганнях як обласного так і національного рівнів Подяками ППО Одеської обласної (філії) Комітету фізичного виховання і спорту МОНу були нагороджені : Небож Віталій Трохимович, Терзі Пилип Пилипович, Кучеренко Геннадій Васильович, Підгорний Олег Валерійович, Романенко Сергій Степанович, Тітова Ганна Віталіївна, Тодорова Валентина Георгіївна, Погорелова Олена Олександрівна, Пільова Світлана Георгіївна, Тодоров Петро Іванович, Джуринський Петро Борисович. Нагороди вручив начальник ППО Одеської обласної (філії) Комітету фізичного виховання і спорту МОНу Тулунжи Олександр Петрович.

Почесними грамотами Державного закладу «Південноукраїнського національного університету імені К.Д. Ушинського» у номінації за сумлінну багаторічну працю, були відзначені : Бобошко Володимир Васильович, Долинський Борис Тимофійович, Чустрак Анатолій Петрович.

У номінації за високі показники у якості викладання навчальних дисциплін : Тодорова Валентина Георгіївна, Тітова Ганна Віталіївна, Романенко Сергій Степанович, Долгієр Євдокія Володимирівна, Башавець Наталія Андріївна, Воробйова Софія Володимирівна, Погорєлова Олена Олександрівна.

У номінації за участь в організації освітньої діяльності інституту : Бобошко Володимир Васильович, Долинський Борис Тимофійович, Долгієр Євдокія

Володимирівна, Башавець Наталія Андріївна, Воробйова Софія Володимирівна, Богатов Андрій Олексійович, Думко Наталія Вікторівна, Тарасенко-Ватуліна Наталія Михайлівна, Пільнєвіч Інна Анатоліївна. Почесні грамоти вручив помічник ректора Ананьїв Антон Михайлович.

Подяками навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації за сумлінну працю були відмічені викладачі інституту також було нагороджено кращих студентів інституту за результатами навчання і спортивних досягнень. Подяки від інституту вручив директор Джуринський Петров Борисович.

Оргкомітет

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/