Протягом 2017-2018 навчального року для 60 викладачів, студентів і слухачів проводилися заняття з вивчення івриту

На базі Освітнього науково-інформаційного та культурного центру Держави Ізраїль протягом 2017-2018 навчального року для 60 викладачів, студентів і слухачів проводилися заняття з вивчення івриту.

За підтримки Ізраїльського культурного центру в Одесі при Посольстві Держави Ізраїль в Україні та Аріельского університету (Ізраїль) у вересні відбулося відкриття VIIІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції в педагогічній освіті і науці України та Ізраїлю: шлях до інтеграції».

У жовтні представники освітньо-культурного центру університету взяли участь у заходах, що проводилися Посольством Держави Ізраїль в Україні в межах Фестивалю культури мов іврит та ідиш в м. Одесі.

З лютого по квітень на базі центру реалізовувався спільний українсько-ізраїльський проект “Пам`яті жертв Голокосту: ніколи знову”, організаторами якого виступили Ізраїльський культурний центр у м. Одесі та Національний меморіальний центр Яд ва-Шем (м. Єрусалим), учасниками якого стали понад 30 викладачів та студентів історико-філософського відділення університету.

У лютому 7 викладачів університету взяли участь у міжнародній конференції з проблем віртуальної вищої освіти в умовах глобалізованого світу, що проводилася на базі Аріельського університету; 3 викладачів у зазначеному університетському центрі пройшли стажування за темою “Інформаційно-комунікаційні технології у навчанні мови”.

У червні за сприянням центру для студентів і викладачів художньо-графічного факультету організовано проведення майстер-класу членом Спілки художників Ізраїлю Тетяною Білоконенко.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/