Пам'ятаємо! Перемагаємо!

Упродовж двох днів, 8 та 9 травня, Україна відзначає Дні пам’яті та примирення. На жаль, не тільки український народ, але й майже увесь світ заплатив високу ціну за участь у найстрашнішій події XX століття – Другій світовій війні. Ця трагедія залишила болісний слід у серці кожного і ми повинні пам'ятати, якою ціною нам дістався мир та свобода. Тому людство повинно докласти усіх зусиль, щоб не допустити повторення тих жахливих подій.

Донедавна незалежна Україна відзначала 9 травня як День Перемоги, що не відповідало історичній пам’яті українського народу. З 2015 року згідно з Указом Президента України розпочато нову традицію святкування 8 та 9 травня як Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацистами у Другій світовій війні.

Бібліотекою Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, за участі студентського клубу, було підготовлено відеовітання ветеранам:

 

 

Крім того, співробітники бібліотеки Університету Ушинського підготували віртуальну книжкову виставку «День пам’яті та примирення та День перемоги над нацистами у Другій світовій війні», відвідати яку можуть усі охочі за посиланням:

https://library.pdpu.edu.ua/index.php/home/podiji/499-pam-yataemo-peremagaemo

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/