Рішення вченої ради ПНПУ імені К. Д. Ушинського Протокол № 1 від 29 серпня 2019 року

1. З питання «Звіт докторантів про виконання індивідуальних планів наукової роботи та закінчення докторантури».

Заслухавши й обговоривши звіти докторантів, учена рада

УХВАЛИЛА:

Затвердити звіти докторантів про виконання індивідуальних планів наукової роботи та закінчення докторантури:

– Л. О. Матохнюк (053 – психологія);

– А. Г. Івершинь (012 – дошкільна освіта);

– І. І. Проноза (052 – психологія);

– В. М. Ярошенко 052 – психологія).

2. З питання «Створення відділу розвитку Університету Ушинського».

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

2.1. Створити відділ розвитку Університету Ушинського з 01.09.2019 р.

2.2. Бухгалтерії (Р. Л. Кондратьєвій) в установленому порядку внести зміни до штатного розкладу університету у зв’язку з відкриттям нового підрозділу – відділу розвитку.

2.3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи комплексу університету доц. А. М. Ананьєва.

3. З питання «Організація відділу перепідготовки фахівців за магістерською програмою із психології».

Заслухавши й обговоривши інформацію проф. О. П. Саннікової, учена рада

УХВАЛИЛА: Створити відділ перепідготовки фахівців за магістерською програмою із психології.

Поточні справи

4. Затвердження груп забезпечення освітньо-професійних програм зі спеціальностей за 1 (бакалаврським) та 2 (магістерським) рівнями.

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити групи забезпечення освітньо-професійних програм зі спеціальностей за 1 (бакалаврським) та 2 (магістерським) рівнями.

5. Внесення змін до концепцій освітньої діяльності за спеціальностями за 1 (бакалаврським) та 2 (магістерським) рівнями.

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Внести зміни до концепцій освітньої діяльності за спеціальностями за 1 (бакалаврським) та 2 (магістерським) рівнями.

6. Надання академічної відпустки аспірантці А. М. Яцишиній.

Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача відділу аспірантури та докторантури І. А. Хижняк, учена рада

УХВАЛИЛА: Надати академічну відпустку аспірантці кафедри теорії та методики практичної психології А. М. Яцишиній за станом здоров'я терміном на 1 рік (з 03.09.2019 р. до 31.08.2020 р.).

7. З питання «Про розміщення на вкладних (депозитних) рахунках в установах банків державного сектору економіки тимчасово вільних коштів, отриманих від надання платних послуг».

Заслухавши та обговоривши інформацію головного бухгалтера Р. Л. Кондратьєвої, учена рада

УХВАЛИЛА: Відповідно до п. 5 частини другої статті 36 Закону України «Про вищу освіту» та Постанови КМУ від 26.08.2015 року № 657 розмістити на вкладних (депозитних) рахунках в установах банків державного сектору економіки тимчасово вільних коштів, отриманих від надання платних послуг.

8. Про рекомендацію до друку.

Заслухавши й обговоривши інформацію голови науково-методичної комісії О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА:

Рекомендувати до друку матеріали науково-практичної конференції «Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи».

9. Про затвердження змін до ОПП Хореографія зі спеціальності 024 Хореографія для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти для набору 2019–2020 н. р.

Заслухавши й обговоривши інформацію першого проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити зміни до ОПП Хореографія зі спеціальності 024 Хореографія для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти для набору 2019–2020 н. р.

10. Про затвердження змін до ОПП Хореографія зі спеціальності 024 Хореографія для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для набору 2019–2020 н. р.

Заслухавши й обговоривши інформацію першого проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити зміни до ОПП Хореографія зі спеціальності 024 Хореографія для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для набору 2019–2020 н. р.

11. Про затвердження змін до ОПП Середня освіта. (Хореографія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для набору 2019–2020 н. р.

Заслухавши й обговоривши інформацію першого проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити зміни до ОПП Середня освіта (Хореографія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для набору 2019–2020 н. р.

12. Про затвердження змін до ОПП Середня освіта. (Хореографія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти для набору 2019–2020 н. р.

Заслухавши й обговоривши інформацію першого проректора ОГ. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити зміни до ОПП Середня освіта (Хореографія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти для набору 2019–2020 н. р.

Голова вченої ради О. Я. Чебикін

Учений секретар Н. Ф. Босак

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/