Підсумкова зустріч у рамках проєкту Erasmus+ PAGOSTE

015-6 жовтня в Roma Tre University (Рим, Італія) пройшла підсумкова зустріч у рамках проєкту Erasmus+ PAGOSTE «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні».Ця подія була важливим кроком у впровадженні цього міжнародного проєкту, який має значущий вплив на розвиток професійно-технічної освіти в Україні.

1

Університет Ушинського представили проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев, координатор міжнародних проєктів та програм Володимир Черних та викладач кафедри технологічної та професійної освіти Вікторія Козак.

2

Під час підсумкової зустрічі було проведено обговорення результатів роботи за всіма робочими пакетами проєкту. Учасники поділилися своїми досягненнями, висвітлили важливі моменти і визначили основні напрямки подальшої співпраці.

3
Одним з головних аспектів зустрічі була презентація плану сталого розвитку результатів проєкту Erasmus+ PAGOSTE на наступні 5 років. Цей план спрямований на забезпечення довгострокової життєздатності та впливу проєкту PAGOSTE у сфері підготовки фахівців в сфері професійно-технічної освіти в Україні. В плані перелічено та представлено алгоритми використання таких результатів проєкту, як онлайн-платформа, професійні стандарти, наукові статті, законодавчі документи, Асоціація професійно-технічної освіти.Впровадження положень Плану дозволяє створити комплексну основу для сталого розвитку і постійного вдосконалення сфери професійної освіти.

4

Також користуючись можливістю були обговорені можливості подальшої співпраці Університету Ушинського та Roma Tre University з Dr. Giovanni Serra керівником дослідницької лабораторії якісних методологій в освіті дорослих (MetQualFa) Департаменту освітніх наук університету Рома Тре.
5
Зустріч у Римі надала можливість обговорити нові ідеї, знайти спільні шляхи досягнення важливих цілей та продемонструвати нашу відданість розвитку освіти та науки в Україні.

6

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/