Круглий стіл «PAGOSTE: Результати та використання. Створення покрокової Інструкції з впровадження партнерського управління для ЗВО України».

0112 січня Університетом Ушинського проведено онлайн круглий стіл «PAGOSTE: Результати та використання. Створення покрокової Інструкції з впровадження партнерського управління для ЗВО України» в межах плану сталого розвитку результатів проєкту Erasmus+ PAGOSTE «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні».
Розпочав роботу круглого столу ректор університету Андрій Красножон, який акцентував увагу на цінності робітничих професій для відбудови країни та подякував іноземним партнерам за Європейський досвід.

1

В рамках роботи круглого столу представлено:
• інноваційні методичні рекомендації, розроблені проєктним консорціумом за підтримки Міністерства освіти і науки України. Ці рекомендації спрямовані на впровадження механізмів управління на основі партнерства та стандартизації у підготовку викладачів професійної освіти в Україні.

2

• онлайн платформа «Партнерський простір 015», яка стала хабом що об'єднує заклади вищої освіти, заклади професійної та фахової передвищої освіти, а також роботодавців. Цей інструмент відкриває нові можливості для взаємодії та співпраці між різними галузями освіти та бізнесу.

3

• Кращі українські та європейські практики впровадження нових механізмів управління на основі партнерства.

4
Також учасниками круглого столу були розроблені покрокові рекомендації, спрямовані на успішну імплементацію механізмів партнерського управління в закладах вищої освіти України.

5

Цей круглий стіл є важливим для підготовки викладачів професійної освіти у нашому університеті та в країні в цілому.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/