Робоча зустріч в межах реалізації проєкту PAGOSTE

15 травня 2020 року в межах реалізації проєкту Еразмус+ К2 «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні (PAGOSTE)» на кафедрі технологічної та професійної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету  імені  К. Д. Ушинського відбулася онлайн зустріч робочої групи, на якій були обговорені питання: організації та проведення анкетування цільових груп (викладачів ЗВО, які здійснюють підготовку за спеціальністю «Професійна освіта», викладачів закладів професійної освіти та керівників закладів професійної освіти); планування подальшої роботи над реалізацією міжнародного проєкту.

“Цей  проєкт  був  профінансований  за  підтримки  Європейської Комісії. Підтримка Європейською Комісією виробництва цієї  публікації [повідомлення] не означає схвалення її змісту, який відображає погляди лише авторів, і Комісія  не  може  нести  відповідальності за будь-яке використання інформації, що міститься в ній.”

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/