Розробка плану дисемінації та стратегій імплементації результатів проєкту PAGOSTE

3 червня 2020 року в межах грантової програми Erasmus+ відбулася онлайн зустріч учасників проєкту «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE).

Метою відеоконференції було обговорення питань розробки та реалізації планів розповсюдження результатів проєктів українськими партнерами.

Учасники заходу:

- Університет Констанца (Німеччина);

- Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського (Україна);

- Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (Україна);

- Національний транспортний університет (Україна);

- Українська інженерна педагогічна академія (Україна);

- Інститут професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук (Україна).

Під час онлайн зустрічі команда КНЕУ представила українським колегам проєкт власного плану дисемінації. Інші партнери, зокрема і з Університету Ушинського, поділилися власним досвідом та думками щодо спільної роботи з метою інформування цільової аудиторії про діяльність та результати проєкту.

“Цей проєкт був профінансований за підтримки Європейської Комісії. Підтримка Європейською Комісією виробництва цієї публікації не означає схвалення її змісту, який відображає погляди лише авторів, і Комісія не може нести відповідальності за будь-яке використання інформації, що міститься в ній.”

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/