Круглий стіл

14-15 вересня 2020 року в рамках міжнародного проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE, 609536-EPP-1-2019-1-DE-EPPKA2-CBHE-SP) відбудеться Круглий стіл «Управління підготовкою викладачів для закладів професійної освіти: узгодження інтересів зацікавлених сторін»

Метою заходу є публічне обговорення із зацікавленими сторонами результатів національного опитування щодо управління підготовкою викладачів для закладів професійної освіти на основі партнерства та розробка дорожньої карти позитивних змін.

На засідання запрошені представники закладів професійної освіти, закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти, роботодавців, професійних об’єднань, Міністерства освіти і науки України, Інституту професійної технічної освіти НАПН України. Також у засіданні братимуть участь Європейські партнери проєкту з Німеччини, Австрії та Італії, які поділяться досвідом організації управління підготовкою викладачів в їхніх країнах. Мова заходу українська, переклад з англійської забезпечується організаторами.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/