Викладачі Університету Ушинського в рамках реалізаціі міжнародного проєкту Pagoste відвідали Віденський університет економіки та бізнесу (Відень, Австрія).

112-16 грудня, в рамках виконання проєкту Pagoste, викладачі Університету Ушинськго, Наталія Кердівар та Анна Носенко, відвідали Віденський Університет економіки та бізнесу (Відень, Австрія), де здобули практичний досвід що до професійної підготовки викладачів закладів професійно-технічної освіти. Зокрема вивчали австрійській досвід дуальної освіти у сфері професійної освіти.Досвід, отриманий під час візиту, буде використано для формування загальнонаціональноі концепціі з питань реформування професійно-технічної освіти та підготовки викладачів закладів професійно-технічної освіти в Україні.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/