СОНЯЧНІ ДІТИ

В рамках програми творчого розвитку особистості, що функціонує на кафедрі «філософії, соціології та менеджменту соціокультурної реальності», 11 вересня в Південноукраїнському національному педагогічному університеті відбулася зустріч «Кожна дитина унікальна», організована за ініціативи завідувача кафедри, професора Євгена Руславовича Боринштейна, декана Соціально-гуманітарного факультету професора Наталії Дмитрівни Хмель, декана «Художньо-графічного факультету» Тетяни Анатоліївни Пєтухової і голови ПРО «Сонячні діти» Оксани Анатоліївни Зятькової.

Зустріч була присвячена початку нового навчального року та підсумкам співпраці за 2016-2017 навчальний рік. Протягом року студенти кафедри, які навчаються за спеціальностями: «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Соціологія», «Філософія» проводили заняття та ігри з Сонячними дітьми. З ініціативою завідувача кафедри проф. Борінштейна Є. Р., доцента кафедри Виноградової Н. М., аспірантки Орленко І. протягом року організовано спільно з батьками ряд дитячих свят. На зустрічі колектив кафедри вручив канцтовари дітям для успішного розвитку їх творчих здібностей. Голова ОБО «Сонячні діти» Зятькова О. А. від імені всіх батьків організації подякувала колективу кафедри та керівництву Південноукраїнського національного педагогічного університету імені Ушинського, та вручила ПОДЯКУ за підтримку та допомогу у розвитку ОБО «Сонячні діти». Також було обговорено та затверджено план подальшої співпраці колективу кафедри і ПРО «Сонячні діти».

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/