Відбувся День відчинених дверей соціально-гуманітарного факультету

25 жовтня 2019 року відбувся День відчинених дверей соціально-гуманітарного факультету Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. 

Присутніх привітали декан соціально-гуманітарного факультету А. А. Фурман, викладачі кафедри теорії та методики практичної психології, представники студентського самоврядування. Абітурієнтам та гостям на базі Психолого-освітньої майстерні «Скріпка» були презентовані особливості навчання за спеціальностями «Психологія» і «Журналістика. Реклама та зв’язки з громадськістю».

Студентами була підготовлена цікава оглядова екскурсія та презентація факультету, під час якої магістр соціально-гуманітарного факультету Окул Ілля не лише ознайомив з історією Університету та цікавими фактами, але й розповів про деякі студентські "таємниці", що зробило екскурсію більш жвавою та викликало зацікавленість у старшокласників. На початку психологічного квесту  "За теорією Фройда", студент Гайдаєнко Павло докладно, жваво та емоційно розповів старшокласникам про структуру особистості за З. Фройдом, чим допоміг їм підготуватися  до участі у психологічному квесті. У ході виконання  інтерактивних завдань старшокласники мали змогу безпосередньо на собі відчути роль та значення «Ід», «Его» та «Супер Его» у нашому житті, "поглянути у вічі" власному безсвідомому.

Колектив студентів і викладачів соціально-гуманітарного факультету Університету Ушинського чекає на майбутніх психологів та журналістів, які планують вступати до  Університету Ушинського!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/