Академічна доброчесність студентських робіт перевірятиметься за допомогою StrickPlagiarism

Університет Ушинського дбає про дотримання принципів академічної доброчесності усіма учасниками освітнього процесу. Відтепер усі письмові роботи здобувачів освіти будуть перевірятися на академічну доброчесність. Технологічними засобами забезпечення такої перевірки стане програмне обладнання StrickPlagiarism.com від компанії Plagiat.pl, угоду про співпрацю з якою підписав Університет Ушинського.

У межах проведення Тижня доброчесності 19 лютого 2020 року для роз’яснення всіх деталей проведення такої процедури перевірки текстів на наявність запозичень університет запросив директора з розвитку компанії Plagiat.pl Максима Маєвського. У ході зустрічі і здобувачі, і викладачі ознайомилися з технічними можливостями цього програмного продукту та особливостями інтерпретації звітів та протоколів про таку перевірку.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/