ВАЖЛИВІ ІНІЦІАТИВИ УНІВЕРСИТЕТУ УШИНСЬКОГО СТОСОВНО АДАПТАЦІЇ СТАНДАРТІВ НАВЧАННЯ КИТАЙСЬКОЇ МОВИ БУЛИ ПРЕЗЕНТОВАНІ В КНР

9 – 10 грудня 2019 року делегація Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського у складі проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи комплексу А. М. Ананьєва й співдиректорів Освітньо-культурного центру «Інституту Конфуція» з українського боку О. В. Попової та з китайського боку Цун Ченцзюй взяла участь у Міжнародній конференції Інститутів Конфуція у м. Чанша (Китайська Народна Республіка).

Міжнародний форум був присвячений питанням навчання китайської мови як іноземної, а також перспективним напрямам роботи Інститутів Конфуція в університетах світу. 

Під час звітної конференції представники Університету Ушинського провели робочі зустрічі з куратором Євразійської групи Інститутів Конфуція пані Хуей Хуей з питань розширення наукової та освітньо-академічної платформи співпраці, заступником відділу кадрів Головного управління Інститутів Конфуція паном Чжао Яньчін щодо кадрового забезпечення освітнього процесу, помічником керівника відділом планування і розвитку Інститутів Конфуція стосовно функціонування Класів Конфуція в афілійованих закладах освіти. Крім того, відбулись короткі наради з членами ради «Інституту Конфуція» з боку Харбінського інженерного університету паном Дин Сюєчжоном та паном Дін Сінєм, а також Першим секретарем Посольства КНР в Україні паном Ван Дацзюнем з питань управління та подальшої діяльності Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського. Усі бесіди пройшли в позитивній конструктивно-діловій атмосфері.

Професор О. В. Попова виступила з доповіддю «Chinese language education standards and tests: Ukrainian dimension», у якій було презентовано шляхи адаптації стандартів навчання й тестування китайської мови в Україні, засоби вимірювання якості навчання та викладання китайської мови, специфіка кореляції навчальних дисциплін у межах реалізації програм академічної мобільності тощо. 

Представники адміністрації Головного Управління Інститутів Конфуція висловили подяку ректорату Університету Ушинського й керівництву «Інституту Конфуція» Університету Ушинського за активну роботу з розвитку його діяльності.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/