Проєкт «Scholarship в Україні»: цілі, сутність, умови участі

 Дедлайн: 14.12.2020

Веб-сайт: scholarship.in.ua

 «Scholarship в Україні» – це соціальний проєкт, націлений на підтримку та заохочення талановитих і здібних українських студентів. Це не тільки фінансова допомога, але й робота спрямована на розвиток можливостей, виявлення лідерських якостей.

Хто може взяти участь, розмір та кількість грантів, додаткові мотивації

У рамках конкурсу видається 3 гранти. Переможець отримає 15 000 гривень за друге місце дається 4 000 гривень, а за третє 2 000 гривень. До участі у ньому запрошуються студенти ЗВО 2-5 курсів.

I грант – https://proflowers.ua/page/scholarship “Онлайн-продажі: тактики думаючого покупця або на що варто звернути увагу“

II грант – https://avtoboom.com.ua/scholarship/ “Сучасний ринок авто в Україні: тенденції та перспективи розвитку“

III грант – https://posylka.net/uk/scholarship “Роль трекінгових сервісів на сучасному ринку онлайн-продажів”

Запрошуємо студентів денної та заочної форми навчання, які здобувають освіту за контрактом та на бюджеті. Це повністю безкоштовна програма, тому поборотись за перше місце може кожен студент, не зважаючи на рівень компетентності.

https://www.science-community.org/ru/node/219126

 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/