Стипендії на навчання в Угорщині 2021

Дедлайн: 15.01 2021

Інформуємо, що відповідно до Програми освітньої обміну між Міністерством освіти і науки та Міністерством освіти і науки України та Міністерством  людських ресурсів Угорщини на 2016-2018 роки (продовжена до 31 грудня 2021) угорська сторона надає для українських громадян 100 стипендій для навчання за наступними освітніми рівнями – «Бакалавр», «Магістр» та освітньо-науковим рівнем «Доктор філософії».

Для подання документів аплікати мають заповнити онлайн-анкету, що розміщена на сайті: https://apply.stipendiumhungarium.hu/.

Звертаємо увагу, що цьогоріч відбулись певні зміни у процедурі подачі заявок, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті МОН України за посиланням – https://mon.gov.ua/ua/news/uryad-ugorshini-vidiliv-gromayanam-ukrayini-stipendiyi-dlya-navchannya-na-2021-2022-navchalnij-rik.

Міністерство освіти і науки України до 15 січня 2021 року прийматиме документи в електроному форматі, які необхідно надіслати на електронну адресу – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зазначивши у темі листа «Стипендії на навчання в Угорщині 2021».

Детальна інформація щодо отримання стипендій знаходиться за посиланням – www.stipendiumhungaricum.hu та в інформаційних матеріалах Офісу Програми «Stipendium Hungaricum», що додаються.

Loading...

Loading...

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/