Відкрито конкурс! Латвія пропонує стипендії іноземним студентам, дослідникам та викладачам для навчання, досліджень та участі у літніх школах у вищих навчальних закладах Латвії у 2021/2022 н. р.

Відкрито конкурс!

Латвія пропонує стипендії іноземним студентам, дослідникам та викладачам для навчання, досліджень та участі у літніх школах у вищих навчальних закладах Латвії  у  2021/2022  н. р. 

Прийом заявок на навчальний рік 2021/2022 відкрито:

з 1 лютого по 1 квітня.

Мова викладання у вищих навчальних закладах Латвії переважно латиська, проте існує декілька навчальних програм, які пропонуються англійською мовою ( для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт www.studyinlatvia.lv ).

Стипендії на бакалаврські та магістерські програми призначаються на один навчальний рік -  період до 10 місяців (для аспірантів - до 11 місяців).

Викладачі та наукові співробітники іноземних вищих навчальних закладів та науково-дослідних установ є кандидатами на участь у Латвійській державній стипендії для досліджень.

Стипендія надається на період до 5 місяців.

Детальніше дивіться за посиланням:

https://viaa.gov.lv/eng/scholarships_gov/latvian_scholarships/

 

За наявності додаткових питань та з метою отримання більш детального роз’яснення механізму дії стипендіальних програм прохання звертатися до старшого спеціаліста відділу проєктів міжнародного співробітництва Департаменту менеджменту та зовнішньої співпраці Державного агентства з питань розвитку освіти Латвії – пані Маріки Піри (Marika Pīra), електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/