i-Portunus Houses: гранти на подорожі ваших європейських колег до України

Кінцевий термін програма не встановлює кінцевого терміну подачі заявок. Проектні пропозиції приймаються протягом усього року на постійній основі. 

 

Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні координується Відділом преси, освіти та культури Посольства. Він здійснює фінансову підтримку проектів, які сприяють розмаїттю, інклюзивності та толерантності серед молоді, розвиткові громадянського суспільства та підвищують громадську активність в Україні.   

Програма виділяє грантові кошти на реалізацію оригінальних і розрахованих на перспективу проектів. 

 

Українські громадські організації можуть подавати пропозиції на фінансування проектів у межах 50 000 доларів США. Середній розмір більшості грантів становить приблизно 25 000 доларів США.  Грантова комісія Посольства США обирає проекти, що демонструють здатність організацій досягти поставленої мети і впливу у галузях, зазначених нижче.  

 

Детальніше дивіться за посиланнями: 

https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/democracy-grants-uk/ 

та 

https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/current-programs-grants-uk/ 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/