Студентів запрошують на семестрове навчання у США

ngerbУкраїнські студенти 1–2 курсу можуть подати заявку на програму Global Undergraduate Exchange Program 2023–2024.

Ініціатива є програмою обміну українських студентів, які зможуть навчатися в Сполучених Штатах Америки протягом одного семестра.

Ініціативу підтримують Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, Посольство США в Україні та організація World Learning.

Участь у програмі можуть узяти студенти бакалаврату, які на момент проведення конкурсу навчаються на 1–2 курсі денної форми.

Учасники мають бути старші за 18 років на момент початку навчання у США та мати високий рівень академічної успішності, проявляти лідерські якості та вести активну громадську діяльність.

Також вони мають володіти англійською мовою на високому рівні та мати можливість розпочати навчання у Сполучених Штатах з вересня 2023 року або з січня 2024 року.

Організатори підкреслюють, що спеціальність студента не має значення.

«Проте додамо, що ті, хто хочуть вивчати медицину або юриспруденцію, будуть ознайомлені тільки з базовими курсами цих спеціальностей», – підкреслили у World Learning.

Учасники програми отримають фінансування вартості навчання, переліт до США, проживання й харчування.

Додатково програма покриває медичне страхування, матеріали для навчання й щомісячну стипендію.

Студентів будуть розміщувати в гуртожитках коледжів чи університетів різних штатів країни. Самостійно обрати університет не можна.

До вивчення студентам запропонують фахові дисципліни, а також американістику. Стандартна кількість академічних кредитів – 12. За попереднім узгодженням з університетом й організацією World Learning буде змога розширити їх кількість.

Додатково до навчання учасники програми будуть займатися волонтерською діяльністю.

Прийом заявок на участь у програмі триватиме до 15 грудня 2022 року.

https://webportalapp.com/sp/login/ugrad_student_application_2023

 

© 2024 Університет Ушинського
asiaklub https://www.martiplast.com/tips-gacor-maksimal-andalan-slotter-sepuh/ https://www.martiplast.com/teknik-gacor-naga-hitam-mahjong/ https://www.itinova.org/slot-resmi-gacor/ https://www.itinova.org/slot-mahjong-ways-2/ https://oicc.org/rtp-slot-starlight-princess-1000/ https://oicc.org/trik-modal-receh/ https://www.dacacarriers.com/pola-auto-gacor/ https://www.dacacarriers.com/akun-gacor-spesial-sweet-bonanza-xmas/ https://dinoland.b-cdn.net/mahjong-scatter-hitam.html https://dinoland.b-cdn.net/link-gacor-habanero.html https://www.francisaviation.com/slot-pg-soft-murah-maxwin/ https://oicc.org/agen-judi-bola-event-mix-parlay-mudah-menang/ https://oicc.org/game-slot-mahjong-wins/ https://www.francisaviation.com/slot-gacor-online/ https://www.francisaviation.com/slot-starlight-christmas/ https://oicc.org/trik-jitu-koi-gate/ https://oicc.org/slot-zeus-jp-x1000/ https://oicc.org/slot-server-jepang/ https://majubersama.b-cdn.net/slot-big-bass-amazon-xtreme.html https://majubersama.b-cdn.net/wolf-gold.html https://www.francisaviation.com/slot-great-rhino-deluxe/ https://www.francisaviation.com/slot-crypto-gold/ https://oicc.org/slot-power-of-thor-megaways/ https://oicc.org/mahjong-ways-3/ https://oicc.org/slot-online/ https://oicc.org/slot-mahjong-panda/ https://asianparalympic.org/game-sugar-rush/ https://asianparalympic.org/game-lucky-neko/ https://asianparalympic.org/game-gates-of-olympus/ https://oicc.org/meledak-jp-lucky-neko/ https://www.francisaviation.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.ysletadelsurpueblo.org/slot-gacor-deposit-dana/ https://www.stantonstreet.com/rtp-slot-tergacor/ https://asianparalympic.org/game-zeus-sensasional/ https://asianparalympic.org/rtp-live-tertinggi/ https://asianparalympic.org/daftar-akun-game-vip/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/