Навчання за програмами академічної мобільності для студентів та аспірантів

3З 08 по 17 вересня в Університеті Ушинського було проведено плідні зустрічі першокурсників за першим (бакалаврським), другим (магістерським) та третім (освітньо-науковим) освітніми рівнями вищої освіти з представником Відділу міжнародних зв’язків, де їх було проінформовано про сучасні можливості навчання за програмами академічної мобільності залежно від освітнього рівня.  

Так для студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) освітніх рівнів вищої освіти передбачаються наступні  форми академічної мобільності: навчання за програмами академічної мобільності, мовне стажування та наукове стажування. 

Для таких, що навчаються за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти передбачаються наступні  форми академічної мобільності: участь у спільних проектах, викладання, наукове дослідження, наукове стажування, підвищення кваліфікації. 

Представник Відділу міжнародних зв’язків Людмила Яворська провела детальний екскурс у роботу Відділу міжнародних зв’язків щодо реалізації права на академічну мобільність межами учасниками освітнього процесу Університеті Ушинського в інших вищих навчальних закладах, наукових установах поза межами України. 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/